Tjäna pengar med Åsiktstorget undersökningar

Vad är åsiktstorget? Åsiktstorget är en plats där just du kan vara med och påverka olika beslut som påverkar ditt dagliga liv.

Det är därför du ska delta i deras undersökningar, eftersom att företag och organisationer förlitar sig på dina synpunkter. Det är allt från hälsa till olika vardagliga aktiviteter, det är också roligt och enkelt. Att göra 1 undersökning tar ca. 15-20 minuter. Det är extremt bra för sådana som bara helt enkelt vill tjäna lite extra pengar på nätet framför datorn.

ÅsiktsTorget ägs av SSI. Den nätbaserade marknadsundersökningar panelen ägs av Survey Sampling International, LLC.

Registrera dig gratis

 

Hur det fungerar

Först du registrerar du dig och så får du en länk till din e-post adress där du kan aktivera ditt konto. Sedan så delar du med dig av dina svar i olika undersökningar, och efter varje undersöking som du gör så får du poäng som kan användas till att ta ut pengar.

Sedan när man har gjort ett visst antal undersökningar så får man ta ut pengarna och det är bra med pengar man kan få, och det är väldigt bra med pengar.

Registrera dig gratis

 

Tjäna pengar av att göra undersökningar

Men ändå, att man kan tjäna pengar med Åsiktstorget genom att göra undersökningar. Det är riktigt häftigt faktiskt. Och det tar inte heller så lång tid att göra 1 undersökning, bara 20 minuter max.

Men ändå är det tyvärr så att du inte alltid är den som dom letar efter, vi har inte riktigt koll på procentantalet men det är några procent som dom inte söker att vara med i deras undersökningar.

1 Poäng = 0,10 kr. Minsta inlösen = 500 poäng (dvs 50 kr). Tydligare än så här blir det inte. Det är även här som Åsiktstorget skiner i jämförelse med andra sajter som erbjuder liknande upplägg.

 

Hur tar man ut pengarna?

Du får casha ut pengarna genom följande:

[wp-svg-icons icon=»paypal» wrap=»b»] Paypal – Du kan ta ut pengarna genom paypal.

[wp-svg-icons icon=»apple» wrap=»b»] Apple store och itunes presenkort – Om du har en apple enhet så kan det vara bra att få ett presentkort där du kan ladda ner appar eller filmer mm.

[wp-svg-icons icon=»ticket» wrap=»b»] Fler presentkort – Fler olika presenkort kan du hitta här: https://www.asiktstorget.se/sv-se/general/los-in-dina-poang-mot-kuponger-i-var-webbutik

Så du kan alltså välja mellan att antingen få in det direkt in på kontot eller få det i ett presentkort vilket gör det betydligt smidigare.

Registrera dig gratis

 

Sammanfattning

Vi tycker att Åsiktstorget är ett väldigt bra ställe om man vill göra det enkelt för sig och tjäna en slant med pengar. Just eftersom att det är väldigt enkelt och det finns många utbetalningar att välja mellan så tycker vi det.

Dessutom så donerar dom ca. 100 000 kr av sin vinst till det amerikanska röda korset. Tro oss, det tar MAX 25 minuter att göra en undersökning och det flyter på väldigt bra och är extremt enkelt. Framför allt, man tjänar ju riktigt bra med pengar om man bara gör några stycken per dag.

En grej som också är riktigt bra är att man kan välja själv, om man antingen vill ta ut pengarna direkt in på kontot eller om man vill få ut det till ett presentkort. Det är rätt så bra recensioner på sidor som tex Trustpilot, vilket gör det ännu mer trovärdigt. Det bra med Åsiktstorget är att dom är ärliga, Åsiktstorget marknadsför inte med att lova mycket välförtjänta pengar.

Registrera dig gratis

Så i slutändan skulle vi verkligen vilja rekommendera åsiktstorget då det är en seriös aktör på marknaden. I och med de olika alternativen när det kommer till att ta ut pengar, så som med paypal och apple store, så har åsiktstorget allt man kan önska från en sådan här typ av tjänst.