Tjäna pengar online genom Ebuno undersökning

Ebuno är ett företag som erbjuder dig att tjäna pengar på att genomföra undersökningar online. Vem äger Ebuno? Bakom företaget finns svenska ägare med säte i Stockholm. När du gör undersökningar här vet du alltså säkert att de har sin bas i Sverige. Det finns helt enkelt ingenting att förlora på att registrera sig för att få undersökningar skickade till dig. Bara pengar och andra trevliga belöningar att tjäna som gör ditt liv lite roligare.

 

Hur fungerar Ebuno?

Vad är Ebuno? Det hela är mycket enkelt. Du registrerar en profil med ditt Bank-ID och informerar om dina intressen samt din bakgrund. På så vis kommer du att erbjudas undersökningar som passar dig. Varje undersökning tar i genomsnitt cirka 10 minuter men kan variera något beroende på uppgiften och ämnet. Självklart är det så att du tjänar mer om du gör fler undersökningar eller väljer längre undersökningar. Ebuno omdöme visar dig att det går fint att faktiskt tjäna riktiga pengar på att göra undersökningar online idag.

 

Betalning och belöningar med Ebuno

EBUNO hur mycket tjänar man? En mycket bra fråga som såklart är viktig att få svar på. Naturligtvis lägger du inte ned tid på Ebuno opinionsundersökning utan att få något för din tid. Varje undersökning betalas antingen genom kontanter där du tjänar ungefär 10-15 kronor på en tio minuter lång undersökning eller genom presentkort. När du vill ta ut pengar från det konto som skapas hos Ebuno kan du under ”belöningar” välja om du vill göra ett kontantuttag via din Paypal eller exempelvis få gratis biobiljetter för din tid. Du kan också välja Bitcoin för att få betalt. Minimumsumma för att kunna ta ut pengar är 100 kronor. Det finns flertalet olika möjligheter så att du enkelt kan anpassa det hela efter dina önskemål och behov.

 

Är Ebuno seriöst?

Det är naturligt att ställa sig själv frågan om en tjänst är seriös eller inte men faktum är att du bara behöver läsa en Ebuno recension för att förstå att företaget är helt legitimt. Du kan tryggt och enkelt alltså tjäna pengar med Ebuno och få belöningar för de undersökningar du gör. Att registrera sig hos Ebuno innebär att du kan tjäna pengar från ditt eget hem, kanske medan du gör något annat samtidigt. Det är helt enkelt ett lätt sätt att skapa mervärde för din tid i vardagen på ett mycket enkelt sätt.

Besök detta inlägg för att se fler betalda undersökningssajter.