Tjäna pengar med Loopsterpanel undersökningar

Vad är Loopsterpanel? Loopsterpanel är en portal där du som deltager tjänar pengar på att göra marknadsundersökningar inom ett varierande antal ämnen. Du får betalt för din tid och bidrar samtidigt med att göra produkter och tjänster bättre genom dina åsikter. Det är helt enkelt ett roligt sätt att få berätta vad man tycker samtidigt som man får betalt för besväret.

Vem äger Loopsterpanel? Företaget har sitt säte i Hamburg och startades av Mesh Digital Limited år 2017. Idag finns man i hela åtta länder där nöjda medlemmar svarar på olika slags undersökningar och bygger upp sitt kontosaldo på samma gång.

Registrera dig gratis

 

Hur fungerar Loopsterpanel

För att deltaga i en Loopsterpanel opinionsundersökning behöver du bara genomföra ett par steg som tar ett fåtal minuter och sedan är du redo att erbjuda din åsikt i så stor eller liten omfattning som du själv önskar göra det.

Börja med att registrera ett konto. Detta gör du genom ett enkelt formulär där du får svara på ett fåtal frågor om dig själv och vilka intressen du har.

Nästa steg är att aktivera ditt konto. Detta gör du genom att följa instruktionerna i det mejl du får från Loopsterpanel efter din registrering. Ditt konto är alltid kopplat till den mejl du anger när du registrerar dig.

Nu är du redo att mottaga inbjudningar till olika undersökningar som passar dig.

Olika undersökningar tar olika lång tid och du kan räkna med allt från undersökningar på tio minuter till sådana som tar upp emot en timma. Ämnena är mycket varierande och kan handla om allt från barnpassning till resor eller teknikprylar. Undersökningarna ser något olika ut och kan variera mellan flervalsfrågor till frågor där du ska besvara till vilken grad du håller med om ett påstående.

Du får ersättning som varierar mellan 0,20 – 3,50 Euro per undersökning. Ersättningen beror till stor del på hur omfattande undersökningen är för dig som besvarar den. Självklart är dina svar anonymiserade även om du valts ut på grund av ett visst intresse.

 

Tjäna pengar med Loopsterpanel – betalning och belöningar

Din Loopsterpanel undersökning kommer självklart att belönas. Du kan ta ut pengar då du uppnått 10 EUR på ditt konto och din betalning för deltagande i en undersökning sker omedelbart efter att du har genomfört undersökningen. Sedan tar det ett par dagar innan du faktiskt ser den betalning du tar ut på ditt PayPal-konto, om detta är alternativet du föredrar.

Betalningen sker genom PayPal eller genom att du får värdekort som du sedan kan använda att handla för på Amazon. Det är mycket säkert att använda PayPal eftersom du då inte behöver registrera dina bankuppgifter för att få ut din betalning från Loopsterpanel. Föredrar du att handla från Amazon följer du bara de enkla stegen för att aktivera din belöningskod direkt på sajten.

Registrera dig gratis

 

Är Loopsterpanel seriöst?

Vad säger då Loopsterpanel recension och Loopsterpanel omdöme om det hela? Det är självklart smart att vara källkritisk när det kommer till att tjäna pengar på nätet men faktum är att man har mycket positiva erfarenheter. Betalningarna går smidigt och det finns tydlig information om.

Vill du veta mer om enkäter? Gå till https://www.tjanaextrapengar.com/betalda-undersokningar/