Tjäna pengar med SurveyRewardz undersökningar

Vad är SurveyRewardz? Vi har alla har en dator att använda idag, så varför inte använda denna dator för att tjäna pengar och annat smått och gott. Hos SurveyRewardz kan du använda din dator för att svara på undersökningar och de erbjuder nu sin tjänst för svenskar.

Vad som gör betalda undersökningar så bra är det kan belöna dig med kontanter och presentkort genom att bara investera lite tid. Och Survey Rewardz gör just det. Vem äger Surveyrewardz? De ägs av Points2Shopi USA.

Registrera dig gratis

 

Hur fungerar SurveyRewardz?

Med SurveyRewardz kan du enkelt registrera dig, slutföra enkäter och få omedelbara erbjudanden och belöningar som ett «tack».

Bland andra undersökningsplatser toppar SurveyRewardz seriöst listan när det gäller regelbundenhet av undersökningserbjudanden. Du kommer alltid ha undersökningar att slutföra varje vecka.

Registrering kräver vissa grundläggande personuppgifter samt några ytterligare detaljer för demografiska ändamål. Enkättillgången kommer att bero på dessa uppgifter.

Vad vi tycker är utmanande är att man inte får e-postmeddelanden när undersökning erbjudanden uppstår. Du måste logga in på ditt konto för att kontrollera om du har några undersökningar som väntar. Vi föreslår att du gör detta varje vecka.

Registrera dig gratis

 

Tjäna pengar med SurveyRewardz undersökningar

Slutföra undersökningar är det enda sättet du kan SurveyRewardz tjäna pengar. De är en cash-only hemsida utan punktbaserade belöningssystem, som många föredrar att poäng som det visar dig exakt vad du får för din tid.

Det totala beloppet du får varierar beroende på undersökningens längd och typ. Du kan inte kvalificera dig för alla enkäterbjudanden du får på grund av mer specifika demografi, men du kommer att erbjudas en ny undersökning direkt.

Med SurveyRewardz panel kan du se bara en undersökning i taget, till skillnad från andra webbplatser som listar undersökningar att slutföra. När du är klar med en undersökning får du ett erbjudande om att slutföra nästa tillgängliga undersökning.

 

Betalning och utbetalninng

Utbetalning av SurveyRewardz opionundersökning varierar beroende på hur lång tid en undersökning tar att slutföra. Det kan variera från 5kr till 100 kr för varje undersökning du gör klart. För varje SurveyRewardz undersökning kan du se den beräknade tid och belopp som du tjänar innan du börjar.

 

Hur man löser in pengar?

SurveyRewardz omdöme erbjuder några sätt att lösa in pengar. Du kan välja mellan PayPal överföringar, presentkort för Amazon och andra välkända nätbutiker, kontanter via check eller ett förbetalt Visa-kort. Med en av de lägsta utbetalningströsklarna (1$) är deras belöningssystem grundläggande men bra.

Registrera dig gratis

 

 

Är det seriöst?

Eftersom du inte får en lista över undersökningserbjudanden krävs lite tålamod för att hitta undersökningar som passar din demografi. Du kommer fortfarande att behöva fylla i ytterligare detaljer varje undersökning och kommer att diskvalificeras om de inte är en match. Ändå är det värt att kolla in sajten eftersom de har massvis med undersökningar som erbjuds.

Registrera dig gratis

 

Sammanfattning

SurveyRewardz är en av de bättre sajterna i Sverige när det kommer till betalda undersökningsplatserna. Med ett kontantbaserat system som resulterar i mindre krångel, kommer alla undersöknings-fanatiker vilja placera denna webbplats på deras lista.

Även om det inte kanske inte blir din personliga favorit, kommer den säkerligen att bidra till intjänade pengar. Sajten är definitivt värt att kolla in!