Swagbucks ger dig möjlighet att tjäna extra pengar

Vad är Swagbucks? Hos Swagbucks får du möjlighet att genomföra marknadsundersökningar mot betalning och få betalt för att du gör det. Det är helt enkelt ett smart sätt att se till att du kan spendera din tid hemma med att göra något produktivt, när det passar dig.

Frågan; vem äger Swagbucks är vanlig och svaret är att det är ett amerikanskt företag med säte i Kalifornien. Verksamheten är dock aktiv över hela världen där människor svarar på undersökningar och får betalt för det varje dag.

 

Hur fungerar Swagbucks

Vill du tjäna pengar med Swagbucks är detta fullständigt möjligt. En Swagbucks undersökning tar oftast mellan tio och femton minuter att genomföra som mest. För att du ska få undersökningar som verkligen passar dig har du redan från start fått fylla i information om dig själv för att på så vis få svara på saker som rör din situation i livet. Det kan handla om allt från ditt shoppingmönster till att svara på frågor om hur du ser på samhället i stort.

 

Swagbucks hur mycket tjänar man

Självklart vill du inte lägga ned tid på att genomföra Swagbucks opinionsundersökning om du inte får ut något av det. Genom att läsa ett Swagbucks omdöme som berättar mer online förstår du dock att det går fint att få ut värdefulla saker av att göra detta.

Din betalning sker sedan genom att du efter varje genomförd undersökning får ett visst antal poäng som avgörs av hur omfattande undersökningen var. Dessa poäng kan sedan omsättas till kontanter genom att du får presentkort som du kan handla för på en mängd olika butiker runt om i världen. Du kan också få vissa utbetalningar via PayPal om du föredrar detta.

Poängsystemet och hur det fungerar är mycket tydligt vilket gör at det är lätt för dig att följa hur många undersökningar du måste genomföra för att nå ett visst mål och kunna ta del av ett erbjudande eller köpa någonting via ett presentkort.

 

Är Swagbucks seriöst?

Läser du en Swagbucks recension förstår du snabbt att detta är ett företag som tar sitt uppdrag på allvar. Med aktiva medlemmar runt om i hela världen är det tydligt att detta företag är att räkna med och att man kan lita på att det går att omsätta svaren man ger på undersökningarna i praktiken i form av smarta presentkort som på riktigt kan användas i vardagen.

Det är helt enkelt väl värt din tid att registrera dig för att sedan ta del av en värld av opinionsundersökningar som inte bara är smarta att deltaga i ur ett ekonomiskt perspektiv utan även intressanta och roliga att genomföra.

Klicka här om du vill veta mer om betalda undersökningar.