Tjäna pengar genom att göra undersökningar i YouGov

Vad är Yougov? Det är precis vad vi ska försöka besvara med denna artikel. Vad är egentligen Yougov?

Registrera dig gratis

Yougov är ett företaget för alla er som vill tjäna pengar med undersökningar via er dator och en internetuppkoppling. Yougov låter dig nämligen svara på undersökningar och få kompensation för detta. Företaget drivs av Yougov Group och finns i flera olika länder, däribland Sverige. Att tjäna pengar hemifrån är något som många drömmer om och det är därför Yougov har blivit så populärt. Du registrerar enkelt ett konto och sen är du igång direkt.

 

 

Registrera dig på Yougov

Hur fungerar Yougov? Det första du gör är att registrera dig. Alla som är över 15 år gamla, bosatta i Sverige och som kan läsa samt skriva svenska får anmäla sig. Att lära sig hur Yougov fungera är enkelt, det tar bara några minuter, sen är du igång och kan börja svara på olika undersökningar.

Registrera dig gratis

För att faktiskt registrera dig behöver du ara fylla i din e-postadress och välja ett lösenord. Du kommer sen börja bli inbjuden till olika undersökningar. Varje undersökning som du avslutar ger dig poäng. Dessa poäng kan du sen spendera på olika sätt i poängshoppen. Som du ser fungerar Yougov väldigt enkelt och smidigt. Det enda du faktiskt behöver för att komma igång är en dator/surfplatta/mobil och en internetuppkoppling.

 

Tjäna pengar med undersökningar

Eftersom Yougov är seriöst, något vi kom fram till tidigare, kommer du att tjäna pengar för alla undersökningarna som du avslutar. Nu ska vi kolla lite närmare på hur Yougov undersökningar faktiskt går till och vad du kan tjäna på dem. Vi kommer också kolla lite på vad du kan använda dem poäng du tjänar till.

En Yougov undersökning börjar med att du accepterar den via din mail. Sedan svarar du på alla frågorna som dyker upp i undersökningen och skickar in dina svar. Du får sedan poäng om du avslutat hela Yougov undersökningen. Dessa poäng går sen att använda i vad som brukar kallas för poängshoppen. Mer om detta senare.

Självklart uppstår nu ännu en fråga. Är det värt att vara medlem i Yougov panel? Ett medlemskap i Yougov panel är helt gratis, du kommer inte att kunna gå back. Du väljer sen själv hur många undersökningar du vill svara på, om några över huvud taget. Svarar du inte på någon undersökning på 12 månader försvinner ditt konto och alla de poäng du kanske har. Var därför försiktig med detta. Att vara medlem i Yougov panel är därför inget du kan gå back på och därför definitivt värt det.

 

Betalningar och utbetalningar

Det finns egentligen två saker som du kan köpa med dina poäng. Du kan köpa presentkort på flera olika butiker eller så kan du delta i lotteriet. Om du vinner i lotteriet kan du vinna flera olika fina priser.  Med presentkort väljer du själv precis vad du vill ha och vilken butik du vill ha det från.

I nuläget finns det inget enkelt sätt att plocka ut poängen som pengar direkt, du får istället välja ett presentkort och köpa produkter för pengarna. Det är dock fullt möjligt att Yougov lägger till en sådan möjlighet i framtiden.

Registrera dig gratis

 

Presentkort

Ett av dem två sätten för att lösa in dina poäng är som sagt med presentkort. Det finns i nuläget bara ett presentkort, ett lyxpresenkort från Hurray! Detta presentkort är giltigt i flera olika butiker och du kan få det i flera olika summor beroende på hur mycket poäng du vill spendera. Med detta presentkort får du därmed stora valmöjligheter, något som alltid är trevligt.

 

Lotteri

Yougov erbjuder dig även att lösa in dina poäng i deras egna lotteri. Här kan du vinna många olika produkter, till exempel ett resepresentkort värde 10 000 kronor. En gång i månaden är det dragning mellan alla som har köpt lotter med sina poäng. Desto fler lotter, desto större chans att vinna.

Registrera dig gratis

 

Är Yougov seriöst?

Innan man registrerar sig är det många som undrar om Yougov är seriöst eller inte. Yougov är seriöst, det kan vi garantera. Om Yougov inte vore seriösa skulle de aldrig ha vuxit och blivit så populära som de idag är. På den svenska marknaden är Yougov faktiskt ett av dem företag som erbjuder mest betalda undersökningar.

Andra saker som visar att Yougov är seriöst är deras kundtjänst som alltid är villig att hjälpa till plus att sidan finns i flera olika länder på olika språk. Allt detta talar till Yougovs fördel och måste vägas in i våran bedömning av dem. På det stora hela tycker vi att Yougov är väldigt bra.