Tjäna pengar genom att göra undersökningar i ySense

Om du är ute efter att tjäna lite extra-pengar, eller rent av få en rätt stor inkomst, kan du göra detta enbart med hjälp av internet. Om du prövat att tjäna pengar på nätet förrut och kanske provat Betalda enkäter, då har du kanske redan hört talas om ySense alias ClixSense.

Om du vill bli lite mer bekant med ySense, läs då gärna denna lilla granskning så får du själv bedöma om det är nåt att satsa på eller inte. Låt oss komma igång!

Registrera dig gratis

 

Vad är ySense

År 2007, startade ySense (tidigare ClixSense) en Paid To Click (PTC) webbplats. Men den 7 juli 2017, gjordes en del stora förändringar. YSense slutade nämligen att vara en PTC webbplats och blev en webbplats för belöningar istället, användarna kan nu tjäna pengar genom att slutföra arbetsuppgifter online, med bland annat undersökningar.

I augusti år 2019, blev ClixSense omprofilerat och bytte namn till ySense. Även om det mesta på webbplatsen förblev sig likt, gjordes flera stora uppdateringar.

 

Hur man tjänar pengar med ySense

Du kan tjäna pengar med ySense på flera sätt, bland annat genom:

Undersökningar

Hur många enkäter du kan delta i och hur mycket betalt du kan få beror på din plats och personliga demografi som ålder, kön, hushållsinkomster osv,. Denna kvalificering gäller för alla undersöknins-webbplatser, inte bara på ySense.

 

Registrera dig gratis

 

Erbjudanden

Genom att utföra uppgifterna som du tilldelas av ySense, kan du få en kontant belöning. Dessa erbjudanden kommer från webbplatsens annonsörer och sponsorer. Vissa erbjudanden betalar mer än andra, men det beror på vad som krävs av dig.

Det kan handla om att prova en ny produkt eller nån ny tjänst, spela spel, ladda ner appar, titta på video, registrera dig för gratis tävlingar eller webbplatser.

 

Crowdflower-uppgifter

Detta är baserat på en särskild uppsättning webbaserade instruktioner och innebär att du kan tjäna pengar genom att ta dig an uppgifter på nätet som kräver on-the-spot-utbildning.

Uppgifterna kan bestå av att dela tankar om ett inlägg i sociala medier, få information via Internet eller klassificera produkter eller tjänster.

 

ySense Daglig bonus

När du går med ySense, kommer du att erbjudas ett bonusprogram varje dag, i form av en uppgift eller ett erbjudande. Den daglig bonusen innebär ofta högre utbetalning jämfört med andra ySense erbjudanden. När som helst på dagen kan ett visst erbjudande visas tillsammans med förfallodatum.

Registrera dig gratis

 

Värva andra personer till ySense

Förutom att tjäna pengar på undersökningar, uppgifter, eller dagliga bonusar, kan du även tjäna en slant på att hänvisa andra till ySense. Genom att göra det får du en liten andel (20%) av intäkten när de slutför en ySense undersökning, uppgift eller erbjudande.

 

Hur får du betalt av ySense?

Varje gång du tar ett erbjudande eller en uppgift eller gör en undersökning på ySense, kommer du att tjäna en kontant summa eller få en belöning. Faktum är att utbetalningsmetoden är en sakerna som förändrats drastiskt efter att ySense bytt namn från ClixSense.

Den förändrades redan i augusti 2019, ihop med några andra stora förändringar. Idag kan betalningarna göras via Skrill, PayPal, Payoneer, eller via presentkort från Amazon, Steam, osv, när du når $5,05 på ditt konto.

När du deltar i en ySense-enkät kommer du att se en belöning på ditt konto direkt efter att du slutfört den. Notera att vissa undersökningar, särskilt de med extra hög belöning, måste godkännas innan du kan få pengarna.

 

 

ySense tips, knep, och hack

Få inte orealistiska förväntningar på den inkomst du kan få från ySense. Du måste vara realistisk; ySense kan inte göra dig rik. Det är dock möjligt för dig att maximera din förtjänst genom att dra nytta av följande saker:

Värva så många du kan

Som tidigare nämnts, kan du värva andra till denna belönings- webbplats och på detta sätt tjäna en betydande summa pengar.

Det är ett effektivt sätt för att öka på dina inkomster i ySense utan att alltför stor ansträngning. Du kan göra detta genom att annonsera en värvnings-länk via sociala medier, Quora, eller en blogg.

 

Anpassa din profil

För att få mer intäkter kan du även lägga ner lite tid på att anpassa din profil. Du kan absolut vinkla sanningen litegrann för att få saker att vara till din fördel.

Det är dock inte tillrådligt att ljuga om profildemografin som t.ex ditt kön och inställningen av ditt hushåll måste vara helt sann.

 

Färdigställ massor av uppgifter på ySense

Uppgifterna på ySense kommer inte att filtrera ut användare beroende på den geografiska platsen, som enkäterna gör.

Detta innebär att du kan få bättre resultat genom att slutföra uppgifter tillsammans med erbjudanden. Så, när du ser möjligheter att ta dig an uppgifter, tveka inte att slutföra så många som möjligt.

 

Använd ClixAddon

Du kan använda ett webbläsartillägg som ClixAddon för att förbättra din upplevelse av ySense. Det hjälper dig att spåra den senaste statusen för din profil samt skicka meddelanden till dig när nya enkäter, erbjudanden eller uppgifter finns tillgängliga.

Registrera dig gratis

 

Är ySense seriöst eller en bluff?

ySense är inte en bluff och är en av de legitima undersöknins-webbplatser du kan hitta på nätet. Det är med andra ord både pålitligt och ger dig en möjlighet att tjäna lite extra pengar eller förbättra din inkomst på ett lagligt sätt.

ySense är användarvänlig, har en bra support, och erbjuder dagliga bonusprogram. Om du är aktiv varje dag, kommer du att få en trevlig extra-bonus. Det kommer även tillkomma en hel del bra belöningar, dom är dock beroende av den tid du har spenderat på enkäter, erbjudanden eller uppgifter. Du kan även välja mellan olika typer av utbetalningsmetoder. Så, allt är med andra ord anpassat för din bekvämlighet.

ySense kanske inte gör dig rik, men det erbjuder en fantastisk möjlighet att tjäna pengar på det mest flexibla sättet du kan tänka dig.